neljapäev, 21. märts 2013

Sünnipäev

Eile oli kevade algus ja Margitil sünnipäev. Hommikul kui õue läksin siis sadas lund ja ukseesine parkla oli sõjardeid täis.



Olin varem kokku leppinud Maiduga, et võtan tema ka Võrust auto peale kui sõidan Margiti poole. Jõudsin Võrru ja Mait helistas, et jääb veidi hiljemaks ja kas võib Anna-Liisa ka minu auto peale kutsuda? No muidugi võis. Mõni minut hiljem helistas Mait uuesti ja ütles, et oli oma autoga libisenud vastu teist autot ja auto on katki. Sõitsin Kuperjanovi pataljoni värava juurde ja võtsin Anna-Liisa peale. Anna-Liisa oli üllatunud, et mina tulin talle järele. Ütlesin, et Maidul juhtus avarii ja ta helistas, et ei tule sünnipäevale. Üritasime Maidule helistada ja nüüd oli Mait ka valmis tulema.
Margiti suur pere oli enam-vähem kodus. Urmas, Andres ja Üllar olid ka kohal. Pakuti forelli ja muud head. Mingi kellaaeg oli Margitil õhtupalvus kirikus, seal oli ka mitu koguduseliiget lilledega.
Kuna Mait soovis veel õhtul auto viia remonti, siis enam Margiti poole kohvilauda me ei läinud. Sõitsime Võrru ja viisin Maidu polikliiniku juurde, kus tema auto teibituna seisis. Anna-Liisa läks kaasa, et hiljem Mait Rõugesse viia. 
Käisin veel kahest poest läbi ja koju.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar