reede, 1. märts 2013

Misso vallas

Eilseks oli kokku lepitud kokkusaamine Misso vallavanema, volikogu esimehe ja ühe volikogu liikmega. Jõudsin vallamaja juurde veidi enne kokkulepitud aega. Vallavanem oli seal trepil ja läksime tema kabinetti. Rääkisime kõigepealt meie kõige suuremast probleemist. Nimelt läheb kirikuteener varsti suht raskele opile ja on öelnud, et pärast oppi ta enam ei jätka kirikuteenrina. Kedagi sealt lähedalt ei oska ka praegu leida, kes teeks seda tööd. Vaja oleks siis leida talviseks ajaks ühte sooja ruumi. Vallavanem lubas selle leida kas koolis või rahvamajas.
Vallavanem lubas, et sel aastal saab kogu kiriku katuse jaoks vajalik materjal olema ja lootust on, et sügiseks on uus katus peal. 
Kolmas küsimus oli seotud oreli remondiga. Kui kultuurkapital toetab seda projekti, siis lubas vallavanem, et nemad ka mingisuguse osa rahast leiavad ja toetavad. Edasi tulid organisatoorsed küsimused ja nendest võtsid elavalt kõik osa.
Üldiselt oli see mul esimene käik praeguse Misso vallavanema juurde ja näha on, et mehe suhtumine kiriku asjadesse on positiivne ja heasoovlik. Ta on vähemalt ühe korra olnud meil kirikus ka jumalateenistusel ja mitmetel teistel üritustel oleme ka koos olnud.
Käisin koolis Leili juures ja ta näitas oma haiguslugu ja jääb vaid loota ja soovida, et op ikka kenasti korda läheb. Õnneks on ta ise ka optimistlik inimene.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar