esmaspäev, 25. märts 2013

Palmipuudepüha

Pühapäeva hommikul vara kuulsin lauluhäält. Liivia oli koguduse koori taas üle aastate kokku kutsunud. Enne teenistuse algust tuli keegi lauljatest minu juurde ja teatas, et nad on valmis ühe laulu laulma. Väga hea. Kätlin oli meil organistiks. Pärast surnute mälestamist ütlesin, et kuna koor on taas kokku tulnud ja on valmis laulma, siis palusin neil tulla altari ette laulma. Osa lauljaist tõusis ja tekkis väike segadus, kuna koorijuht Reinis oli kadunud. Teatasin siis, et läheme teenistusega edasi. Pärast lõpulaulu palusin koori ette ja Kätlin vaatas korraks nooti, andis hääled kätte ning oli valmis dirigeerima. Koor ütles, et nad soovivad ainult saadet. Kätlin saatiski siis harmooniumil.
Meil oli juhatuse koosolek kohe pärast teenistust. Vallavanem ja maakorraldaja olid ka teenistusel.
Teisel teenistusel Oraval oli ka seekord palju rahvast. Õhtul tuli Jaan külla. Jaanil oli laupäeval sünnipäev, Risto kinkis Kanadast toodud profiilimõõtja, mina Martin Lutheri meene ja ühe luuleraamatu.
Helistasin Kätlinile, Lauri ja Kätlin olid jõudnud Poolas Lodzi, et hommikul minna Cestochowasse ja sealt teekonda jätkata.
Tegin sauna, aga Jaanil oli mingi op olnud ja tema sauna ei tulnud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar