esmaspäev, 11. jaanuar 2016

Tsensuur käib õige kiiresti.

Täna sai Delfis olla uusianupuke vast mõne tunni ja võeti maha...
Briti meediategelane Katie Hopkins avaldas muret Lähis-Idast ja Aafrikast saabuvate immigrantide vägivallategude pärast ning kritiseeris Briti suurimas tabloidis häälekalt Euroopa valitsusi, kes on tema hinnangul üritanud sisserändajatest lähtuvaid probleeme pisendada.

„Kölnis toimunut võib võtta kui juhtumiuuringut, mille põhjal saab teha järeldusi ka mujal Euroopas toimuva kohta. Sama stsenaarium töötab nii Saksamaal kui ka Prantsusmaa ja samuti Aafrikas ja Araabia maades, kus peetakse seksuaalvägivalda normaalseks,“ kirjutas Hopkins Daily Mailis avaldatud arvamusloos.

„Valged naised on mõningatele moslemitele või lihtsalt araablastele mittemiski. Nende jaoks oleme me valge rämps. Me ei saa enam tunda end turvaliselt. Need sisserändajad kujutavad endast tiksuvat kellapommi, kes ei ole võimelised kaasaegse arenenud maailmaga hakkama saama,“ leidis ta.

„Brüssel ja Pariis tühistasid terrorihirmus aastavahetuse ilutulestiku. Prantsusmaa saatis üle kogu riigi tänavatele 60 000 sõjaväelast korda tagama ning London tühistas kõikide sõjaväelaste puhkuse, et nad asuksid tänavatele korda tagama,“ kirjutas Hopkins, keda on varasemalt süüdistatud avalikult rassismis ning ksenofoobias.

„Kölni politsei valetas alguses aastavahetusel aset leidnud naistevastase vägivalla osas. Kölni võimud väitsid alguses, et õhtu möödus vaikselt ja pärast süüdistasid naisi selles, et neid rünnati,“ jätkas ta.

„Euroopa pööras omadele selja ja keskaegse mentaliteediga immigrandikultuur võitis,“ võttis ta oma jutu kokku.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar