neljapäev, 16. oktoober 2014

Lõuad pidada ja edasi teenida!

Nii, kõik läks etteplaneeritult ja ootuspäraselt, kooseluseadus kuulutati välja, ilma rakenduseadusteta ning üdini toores. Ilmselt oli E. Noolel  õigus kui ta ütles, et kokkulepped olid nii tugevad ja seetõttu võis aega ka mujal veeta. Eks mees teab mida ta räägib.
Tänase postituse mõte ei ole sugugi nn  eelmise suve lehti tagasi igatseda vaid analüüsida, mis on toimunud ning jätkuvalt edasi toimub.
Eeldan et mitte keegi ei sea kahtluse alla  J.Naela intervjuus Päevalehele toodud seisukohta: ” Mind ei ole kordagi Eesti Vabariigis seksuaalse sättumuse pärast tagakiusatud!”. Kevadel L.Priimägi: ” Mul on kooseluseadusest täiesti ükskõik.”.  Lisame siiski, et teatav osa geikultuuri aktiviste tunnevad ületamatut soovi abielluda ja see võib olla neile probleemiks.
Tõene tundub ka  I. Gräzini viimane arvamusavaldus, et enamik tõsistest geidest on kogu vahukloppimise  aja elanud sõna otseses mõttes kapis ning küsivad siiralt, miks neid nii kangesti tahetakse kooseluseadusega” vabastada”.  OK, vaatamata puuduvale võimalusele EV-s  seaduslikult paari minna ( mida neil praegugi ei ole ja kas aasta pärast tuleb on samuti mõnevõrra kaheldav) ei saanud homoseksuaalse kalduvusega inimesed kurta nagu oleks neid kuidagi tagakiusatud, meedias mõnitatud, marginaliseeritud või stigmatiseeritud. Need kellel ei olnud tähtsad mitte roosad püksikesed ja paraadid ( Gräzini väljend)  vaid vaimutöö, neid austati ning, muuseas austab rahvas neid jatkuvalt.


"Ma pole enne selliseid kirju ega kõnesid saanud. Just sealt teiselt poolelt, homoaktivistide poolelt. Nad ähvardavad, mis minuga kõik saama hakkab ja mis minuga tehakse, kui ma selle seaduse vastu hääletan. Et kuidas ma julgen ja vaadaku, milline ma ise olen jne. Rääkimata homofoobiks sõimamisest."
“Ma pole enne selliseid kirju ega kõnesid saanud. Just sealt teiselt poolelt, homoaktivistide poolelt. Nad ähvardavad, mis minuga kõik saama hakkab ja mis minuga tehakse, kui ma selle seaduse vastu hääletan. Et kuidas ma julgen ja vaadaku, milline ma ise olen jne. Rääkimata homofoobiks sõimamisest.”- Ja kartma lõi.

Hoopis teisiti on aga läinud 60-65% nimestega, kes taas avastasid, et Eestis on arvamustega järgmine lugu:
1. “Hooliva” poliitiku arvamus
2. Vale arvamus
Vat nendel inimestel, kellel on vale arvamus, nendel ei ole lähikuudel mingit armuandmist oodata. Jäise järjekindlusega lajatavad löögid läbi peavoolumeedia kõikide pihta, kellel on jultumus omada isiklikku maailmavaadet ja veendumusi.
Kõige suurem nõiajaht on alanud kristlaste vastu. Tsiteerime vaid valikut elukutseliste ajakirjanike ja arvamusliidrite sõnavarast:
Ristisõdalased
Veriste kätega tagurlased
Suurinkvisiitorid
Arenguvõimetud
Hoolimatud  tigedikud.
Vihaõhutajad
Hille Tänavsuu Vähiravifond „Kingitud Elu“, mille juhatuse liige on Toivo Tänavsuu võtab taotlusi vastu vähihaigtelt,kelle elu saaks pikendada kallid ravimid, mille ostu haigekassa ei pea vajalikuks finantseerida. Inimeselt ei küsita tema seksuaalset sättumust.  Nüüd selgus, et Toivo Tänavsuu on läbinisti tagurlik kodanik, kuna tema kristlikud seisukohad ei sobi meie eesrindlikku maailmapilti. Tarvitses tal vaid avaldada valusalt kurb arvamuslugu “Täna “vägistati” meid Läände”. Pisike tsitaat sealt: Avaliku debati eest vastutavad väljaannete arvamustoimetajad tunnistasid kristallselgelt, et seda seadust on lihtsalt vaja. Punkt. Kogu kiivas meediakajastus aitas kultiveerida terve rea valesid ja pooltõdesid.  Seda kirjutab pika kogemusega ajakirjanik,kes tunneb kõiki meedia salakoridore.
Edasi, unustatud on kümned inimesed, kellele H.Tänavsuu fond kinkis AEGA. Tuld, kristlaseraipele!!
Toivo, sul on “siirad tunded” jumala vastu ja kindlasti ka piibli vastu, kust need veendumused pärit on. Ise sa nende peale ei oleks tulnud. Sa oled seda lugenud ja teenid ustavalt. Püha raamat nii ütleb ja sinu jaoks on see tõde.
Ma olen koos oma esivanematega juba sajandeid pidanud elama selles vaimus, pidanud kannatama selle tõttu inkvisitsiooni, tagakiusamist ja muud. Kõik loomulikult üllal eesmärgil. Kuid kas see pole mitte olnud vägivaldne? Ristirüütlid ja sõjad. Ära unusta, kust sa tuled ja miks sa selline oled.
Aga mis se teie eestlaste asi on, kes homo kes kellega abiellub, see ei ole teie elu ega ka teie abielu.
Eesti oma mineviku ja paljuski sovjetiajast pärit mentaliteediga, sobib pigem itta kui läände. Miks te ronisite EL i, te ei sobi siia.Pöörduge Kremli poole, kasvöi homme ennast Venemaa koosseisu vötta. Pole vahet,need kes on tahtnud normaalses riigis elada, on saanud seda ammu teha, piir ju lahti.
Mõttetu möla, pole midagi nii rumalat tükk aega lugenud. Rõival on tuline õigus – eestlane on üks kibestunud ja vinguv, vihkav, kadetsev inimene.
Tiidrek Nurme sobis seni kuni ta Eestile medaleid noppis. Paraku, kui selgus et mehel on lisaks veel veendumused, kristlik maailmavaade ja seisukohad, sorry valed arvamused, siis algas  mõnitamine. Mees ei pälvinud enam ajakirjaniku vähimatki austust.
Märt Roosmaa ÕL.
Sügavalt usklik lidumisgeenius võttis homoseksuaalsusega võitluse oma südameasjaks,…..Ja meenuta, kuidas Eestis on tuhandeid inimesi, kes igapäevaselt irvitavad usklike üle. Ka sinu üle. Meenuta oma ulakat nooruspõlve, mis päädis kaheksakuulise istumisega noortevanglas. Ma kangesti tahaks mõelda sinust ka kui Suurest Inimesest.
Ei tule välja Tiidrek. Ajakirjaniku meelest oleks  parem kui oleksid noortevangla vahetanud täiskasvanute vangla vastu, peaasi et sa ainult homokooselu kiitnud oleksid.  Aga nüüd, kuna oled kristlane ja omad sirget selga, ei tule välja, kullake, no mitte ei tule välja mõtelda sinust kui suurest ja ausast inimesest. Ristiusk välistab igasugused positiivsed mõtted. Lurjus oled.
Kõige täpsemalt väljendaski meedia suhet kristlastesse I. Gräzini viimane arvamusavaldusartikkel- lollid, madala haridusega, degradandid, halva hügieeniga ja vanad.  Kordi on praegu küsitud, kust need kristlased välja ujusid? Meil ju pole sedasorti prahti.
KUST? Aga palun:
MTÜ Oleviste Hoolekanne- hoolitseb kodutute eest, toidab, varustab riietega. Koos teiste kogudustega hoiab töös Tallinna supikööke, töö baseerub kristlastest vabatahtlikele. Paar aastat tagasi kõlbas neile annetada Eestimaa Uhkuse autasu. Nüüd on nad madala haridusega vanainimesed- hoolimatu ja kalgi südamega ning seda hoolimatust peab meie peaminister isegi Inglismaal kõrgetele ametnikele kurtma.


Hoolimatud kristlased, ilma igasuguse empaatiavõimeta
Hoolimatud kristlased, ilma igasuguse empaatiavõimeta.
MTÜ Peeteli Kiriku Sotsiaalkeskus- on ühiskonda tagasi toonud kümneid ja kümneid ( sadu) sõltuvuste küüsis riskilapsi ja -perekondi. Neid, keda riik ei aita ja ei ole üritanudki aidata. Töö toimub vabatahtlike annetuste toel. Need annetajad on vanad ja meie poliitikute hinnangul absoluutselt kõlbmatud, arenguvõimetud ja kasutud, kuna neil on jultumust omada seisukohta, mis ei ole õige seisukoht.
EV arengu pidur- kristlased ja nende töö vähekindlustatud perede lastega.
EV arengu pidur- kristlased ja nende töö vähekindlustatud perede lastega.
MTÜ Lootuste küla- toob ühiskonda tagasi sadu kodanikke, Seljataha on inimesed jätnud sõltuvused, vangla aastad. Sajad taasalustatud, taastatud elud, taas kokkuliidetud pered.2013.a oli  üheks teenetemärgi saajaks ka Lootuse Küla rajaja ja eestvedaja piiskop-emeeritus Märt Vähi, kes sai Punase Risti III kategooria märgi. Eesti Punase Risti teenetemärk antakse Eesti rahva huvides osutatud üldkasulike teenete eest ja elu päästmise eest.  2014.a on osutunud, et tegemist on täiesti mõttetute inimestega, vihkajad- kristlastest kaabakad. Hei, president! Kas koos kooseluseaduse väljakuulutamisega ikka koostasite ka akti, et Märt Vähi peab Teile medali tagastama nagu Ester Tuiksoo. Jama, Lootuse külas on seksuaalsuhted keelatud – nii hetero- ( aga tühja nüüd nendest) kui ka homoseksuaalsed suhted. Täielik vihkajalik pande, on ju?  Ja kes oli see absoluutne ebakompetent, kes annetas M. Vähile Eestimaa uhkuse autasu??
Lootuste küla- vihakülvajad ja ristisõdalased- kristlased
Lootuste küla- vihakülvajad ja ristisõdalased- kristlased

Caritas Eesti MTÜ - oo õudust, katoliku kiriku sotsiaaltöö organisatsioon. Pea iga teine homoaktivist süüdistas V.Vooglaidu kui suurinkvisiitorit. Vaatame siis üle katoliku kiriku ” verised jäljed” kaasaegses Eestis.
Caritas Eesti MTÜ registreeriti 26. märtsil 1997 aastal. Esimeste tegevuste hulgas oli nii riide- kui toiduabi jagamine raskustes perede ja peretoeta lastele, peagi sündisid ka päevakeskused – Caritase Kinderstubed – kus lapsed, kelle kodune olukord oli väga kehv, said peale kooli süüa, õppida ja lihtsalt inimlikku soojust ja hoolt.
1997 aastast Narvas, Ahtmes ja Tartus.
Üsna pea käivitusid ka erinevad lõimumisprojektid lastele ja noortele, mis erinevas võtmes tõid ühisteks aruteludeks ja ühise eesmärgi nimel tegutsema kokku eesti ja emakeelena muid keeli (peamiselt vene keelt) rääkivaid lapsi ja noori.
1997 aastal sündis ka Caritase pikaajalisim projekt “Eesti talu õpetab eesti keelt”, mille raames on koolivaheaegadel eesti taluperedes eesti keele, kultuuri ja traditsioonidega tutvumas käinud kokku üle 1000 lapse.
2001 aasta sügiseks kasvas teatri- ja tantsutundidest välja Caritase loovuse kool,
2003 alustas Caritas tegelemist teismeliselt lapseootele jäänud tüdrukutega – alustas esimene tugirühm.
2005 avati Caritase perekeskus Tallinnas Kopli asumis Erika 7a
2007 lisandus juba varem alustatud tegevustele Asenduskodulaste fond
2012 alustas tööd Caritase perekeskus Pärnus, aadressil Oja 97-6, kuhu saavad oma lapsed hoidu viia 16-24 aastased noored mitteaktiivsed ja töötavad lapsevanemad.
Kas pole, millised kohutavalt hoolimatud ja vihakülvavad inimesed. Tuld kaabakatele, on ju nii EV poliitikud?
Päästearmee- evangeelne kristlik kirik.
Projekt-Väikestest sammudest suurte tegudeni. Tallinna väikeste lastega vähekindlustatud peredele. Kokku jagati 2012-2013.a  lailali 1703 erinevat rõiva-, tarbeeset, mänguasja, raamatut ning isegi meeste- ja naisteriideid. Taastusüksus sõltuvusprobleemidega meestele. Supiköögid.
SA EELK Tallinna Diakooniahaigla on Eesti Evangeelsele Luterlikule Kirikule kuuluv hooldushaigla -
Väljavõte 7 veebruat 2014.a  Koguneb haigla nõukogu, juhtkond ja hospiitsosakonna töötajaskond, et kohtuda aukülalise, hr. TOOMAS PAUL’iga ja võtta tänuga vastu Toomas Pauli töö tunnustuseks talle omistatud misjoonipreemia, mille preemia saaja on otsustanud annetada Tallinna Diakooniahaigla hospiitsosakonnale.  Haigla kavatseb annetust kasutada hospiitsosakonna patsientide olme, ravi- ja hooldustingimuste kaasajastamiseks. Jah, T. Paul sai Luukase fondi missioonipreemia ja annetas selle diakooniahaiglale. Aga STOPP!!! Toomas Paul ei kiitnud heaks kooseluseadust!  Tuld kristlasest kaabakale!! Ja juba ongi antud. Ajakirjanikel on ka tema nimi hammaste vahel kui viha külvava ristisõdalase nimi, kellel on jultumust omada seisukohta, mis ei ühti poliitikutest eliidi õige seisukohaga.
Toomas Paul annetamas 32000 eur Luukase missioonipreemiat diakooniahaiglale- hoolimatu veriste kätega kristlane?
Toomas Paul annetamas 32000 eur Luukase missioonipreemiat diakooniahaiglale- hoolimatu veriste kätega kristlane?

Ma võisin seda nimekirja jätkata. Krooni pani aga sellele kõigele peale meie poliitiku H.Astoki

 tõdemus, et eesti rahvas ei sobi kohe kuidagi tema minapilti. Kõik need kõlbluseta 

organisatsioonid, need inimesed ei ole meie tubli reformierakondlasest väärt. Midas nüüd teha?
Minu minapilti Eesti inimesed ei mahu!
Minu minapilti Eesti inimesed ei mahu!


Variante on sisuliselt kaks- kas suunduvad kõik need inimesed, noh nii mõnisada tuhat, lihtsalt lähiaastatel D terminalist valgete laevadega sinna kus me austatud tipppoliitiku minapilti ei reosta või otsustame ühiselt et me ei vaja poliitikut, kelle minapilt mahutab vaid tema enda ja ehk veel paartuhat inimest.
Aga nendele inimestele, kellel ikka veel hing valutab demokraatia pärast, Delfist pisike tsitaat- Homofoob ei karda geisid, ta on lihtsalt idioot ( 10 aprill 2014)
Võtan alaealise ja mõnitan väheke, Sitta kah!
Võtan alaealise ja mõnitan väheke. Sitta kah!
Postituse alguses tõdesime, et vaatamata kõigele ei kiusatud geisid Eesti Vabariigis enne kooseluseadusega seonduvat taga, ei alandatud ajakirjanduse veergudel, vallandatud töökohast ega antud tänaval tappa.
Praegu erinevateslt tasanditelt nii kristlaste kui seenioride peale pahisev poliitikute ja meediategelaste poolt mahitatud mõnitamiste, alandamiste ja ilkumiste laine paneb nõutu näoga lugema EV põhiseadust § 12 kõik on seaduse ees võrdsed. Kedagi ei tohi diskrimineerida rahvuse, rassi, nahavärvuse, soo, keele, päritolu,usutunnistuse, poliitiliste või muude veendumuste, samuti varalise ja sotsiaalse seisundi või muude asjaolude tõttu.’
Hei, õiguskantsler! Kus te olete??
Aga kristlastele toob kogu see tagakiusamislaine ainult suurt kasu, sest oma pimedas vihas olete te unustanud, et juba Rooma impeeriumi ajal üritati  kristlaste probleemi lahendada neid lõvidele söötes. Mis sellest välja tuli võiks ehk ajaloo tunnist meenuda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar