teisipäev, 11. juuni 2013

Laari avaldusest

Mart Laari avaldus on pannud Jüri Ratase ütlema: "See kindlasti annab ainest nii koalitsioonile kui ka opositsioonile. Mulle tundub, et Mart Laar on aru saanud, et tänase valitsusega kaugele enam ei jõua,"
Ja Jürgen Ligi on öelnud: "No see on päris alatult öeldud, aga panen selle ikkagi Mardi eemaloleku ja teadmatuse arvele, et see vabandab," ja edasi soovis ta kõigi parastajate tähelepanu juhtida sellele, et hääletusskandaal on Reformierakonna siseasi. "See ei ole küsimus sellest, kas poliitika on räpane ja kas Eesti poliitika on korrumpeerunud. See ei ole küsimus sellest, see on piiritletud probleem." 

Kindlasti oleks see vaid RE siseasi, kui poleks tegemist valitsusparteiga, mis juhib, suunab, keelab, käseb, poob ja laseb kogu Eesti elu, meie kõigi elu kes me siin elame. Aga mõte pole paha, muutke see skandaal siseasjaks,ehk teisisõnu... MINGE ERRU!
Aga võim ja raha on asjad millest keegi ei taha loobuda, vaadake mis juhtus Rohelistega, seda kardavad teisedki erakonnad, eriti RE, sest siis on jumalik elu maksumaksja turjal läbi. Varsti kuuleme kindlasti veel pettustest ja alatustest RE aadressil, sest nagu mainis äsja RE lahkuma sunnitud poliitik Kristiina Ojuland, et RE allakäik algas siis kui esimeheks sai Andrus Ansip. Siit järeldub, et pättust on kaua tehtud. Parim mida valitsus praegu teha saaks oma rahvale ja ka enda kehva maine parandamiseks, see on tunnistada oma eksimusi, pakkida kohvrid ja minna erru. Andes nii võimaluse ausamaks poliitikaks. Võiks võtta eeskujuks teised arenenud demokraatlikud riigid, sest seal sellised vassivad ja ebaausad poliitikud kaua eksisteerida ei saa.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar