neljapäev, 5. detsember 2013

New Age liikumise varjatud agenda


Kõik peamised religioossed paradigmad on läbi imbunud salaseltsidest, kaasaarvatud kristlus, islam, judaism, budism, hinduism ja New Age. See muidugi ei tähenda, et nendes usundites ei ole mingit tõde. Kaasaegsetes usundites on palju tõde, kuid samamoodi sisaldavad need ka müra ning valesid. Seepärast oleks ka mõistlik usundis pigem kahelda, kui seda pimesi jälgida.
New Age liikumine on Uue Maailmakorra poolt loodud üks viimaseid spirituaalseid liikumisi, et suunata meid aktsepteerima ühtset maailmausundit ja sealhulgas nende ühtset maailmakorda. Selles liikumises on ka palju tõtt ja valgustamist, kuid samapalju on seal ka palju eksitavat teavet.
Üks peamisi tehnikaid, kuidas New Age´i järgijaid petta, on panna nad mõtlema, et kõik probleemid maailmas saab lahendatud tugevalt armastusele ja valgusele keskendudes. Kui see kõik nii lihtne oleks, siis oleksime end sellest draamast siin Maal juba ammu vabastanud. Kui me elaksime täiuslikus maailmas, siis armastusele ja valgusele mõtlemine aitaks.

Siiski elame tugevalt polariseerunud pingelises ja madalasageduslikus reaalsuses. Need tegurid teevad meile mõtete tõelise väe ärakasutamise raskeks ning seepärast on ka keeruline energiat materiaalseks manifesteerida. Olgugi, et kui me ühendame oma mõtted, siis mõtte manifesteerumise protsess tugevneb hüppeliselt, aga ainult sellest ei piisa Uue Maailmakorra plaanide peatamiseks.
Et eelmainitud tehnikat veel rohkem tugevdada, peame levitama efektiivsete teadvust avardavate teadmiste mõjuvõimu. Maal asetleidva draama võitmiseks on vajalik tugeva teadlikkuse olemasolu, sest meie teadlikkus võib olla meie lunastus. Uue Maailmakorra juhid on suurepärased “mustkunstnikud”, sest nad on pettuse meistrid. Meie petmiseks meeldib neile kasutada näitlejaid, kaameratrikke ja meediat.
Kui mustkunstnik teeb oma trikki, siis ta paneb meid uskuma, et ta tegeleb maagiaga. Ja kui nad peaksid meile näitama, kuidas nad oma trikke teevad, siis tänu sellele, et me teame nende saladusi, ei saaks nad meid enam lollitada. Teisisnõnu, me oleme saanud teadlikuks sellest, kuidas nende trikid on sooritatud. Just sellepärast ongi meie lunastuseks meie teadlikkus.
Põhjus, miks Kontrollijad soovivad, et inimesed keskenduksid ainult armastusele ja valgusele, on see, et sellega takistavad nad meil saamaks teadlikuks nende tehnikatest, millega nad on meie tervist hävitanud ja mõistust kontrollinud.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar