esmaspäev, 30. detsember 2013

Terroriaktid

Kolm terroriakti Staligradis-Volgogradis ja üks neist Tšersinski linnaosas  on nagu noa virutamine kopsu. Kui plahvatus oleks Moskvas toimunud, siis oleks ta kui noa virutamine otse südamesse. Stalini pärand ja suured lahingud on teinud selle linna nö. eriliseks linnaks. Selle linna suhtes ei ole impeeriumimeeldsed ükskõiksed.
Kui Putin Hodorkovskile lahkelt naeratades armu andis ja Pussy Rioti tüdrukud vabaks laskis ning isegi "tere, tere, vana kere" ütles tsaar isiklikult...siis oli ette teada, et kas valmistutakse mingiks suuremaks sigaduseks või püütakse enne olümpiamänge luua positiivne foon. Võimalik, et mõlemad korraga. Venemaal ei juhtu niisama midagi, vaatamata sellest kuidas asju avalikkusele serveeritakse.
Täna on vene kanalid edasi andnud, et just nüüd- täna on mitmes Kaukaasia linnas hävitatud ekstremistide gruppe. Need noored inimesed, kes sellisesse olukorda on sattunud on suure tõenäosusega Tšetseenia sõja lapsed. Tsetseenid, afgaanid pole midagi unustanud seoses nüüdseks juba eluaegseks imperaatori ilmumisega, kes põeb lisak kääbusekompleksile veel ka eriti suure vea; NLiidu lagunemise kompleksi. Tänased terroristid on tegelikult nurka aetud inimesed, kelle lähim tulevik on vangla või surm.  Neil puudub tulevik. Selliste inimeste mõjutamine on kerge. Vägivald sünnitab vägivalda. Vene tsaar on saanud selle millega ise alustas. Kuidas nüüd rahu taastada- on väga raske küsimus. Vägivallaga vaevalt, et õnnestub.
Elu kaukaaslase välimusega inimesel läheb Moskvas ja mujal Venemaal varsti pea sama raskeks kui omal ajal juudil Saksamaal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar