laupäev, 20. aprill 2013

Bostoni kahtlusalune tabatud


Tundub, et islam on see mis noored mehed peast sassi ajas ja mõrtsukateks tegi. Miski ei varja tõsiasja, et kurjategijad ja vaimuhaiged on islamiusu kaaperdanud ja muutnud selle veriseks ideoloogiaks kogu maailma vastu. Tundub, et uinuvad agendid. Lihtsalt ühel päeval anti käsk ja läks tegutsemiseks. Käsutäitjatest pommipanijad ning need kes selle taga olid.
Suht mõttetu aktsioon nende vendade poolt. Rünnata tsiviilelanikke! Kus on tšetšeenide palju kiidetud au ja uhkus. Ainukene riik, kes sellest aktsioonist võidab, on Venemaa. Nende vendade pärast on nüüd kõik USA tšetšeenid ja küllap ka muud kaukaasia väljanägemisega kodanikud löögi all. Ja Putinil lisatrump USA ees Vene tšetšeenide vastu. Õnnestub näidata taas tšetšeene, kui suurema mastaabiga terroriste.

Armee pandi meest otsima. Miks ei peaks armee pidama neile inimjahti? Kurjategijad tuleb kätte saada kiirelt ja turvaliselt- mida rohkem inimesi saab selleks kasutada, seda lihtsam on seda saavutada. Ja nagu näha, oleks pidanud rohkem ja kiiremini armeed kaasama, sest ühe politseiniku jõudsid vennad siiski maha lasta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar