reede, 6. september 2013

Varro avalik kiri meie kaitseministrile

Varro Vooglaid
Lugesin PM-st, et ka meie kaitseminister on hakanud USA sõjaplaanidele kaasakiitma... ja saatsin talle mureliku kodanikuna kirja.

 * * * * *

 Hea Urmas!

 Lugesin PM-st, et nüüd oled siis ka Sina liitunud USA kisakooriga:

http://www.postimees.ee/1797636/reinsalu-keemiarelva-kasutamisele-peab-reageerima

 Tahan Sinult siiralt küsida, kas Sa tunned vastutust nende meeste, naiste ja laste elude eest, mis saavad sõjalise sekkumise korral hävitatud?

 Mõtle sellele küsimusele nt Süüria nunnade avaliku kirja kontekstis:

http://www.meiekirik.ee/index.php?option=com_content&task=view&id=3508&Itemid=1

 Jutt "piisavatest tõenditest" Süüria režiimi poolt keemiarelva kasutamise kohta on täiesti ebausutav ja naeruväärne. Ma kardan, et tegelikult ei ole Sa kunagi selliseid "veenvaid tõendeid" – mida USA väitis endal olevat ka Iraagile kallaletungimise eel – näinud, vaid korrutad lihtsalt USA kuritegeliku režiimi loosungeid.

 Miks seda teha? Miks me ei või käituda väärika suveräänse riigina, mis hindab ise olukorda ja võtab iseseisvalt vastu õiglased otsused, selle asemel et lihtsalt suurematele ja tugevamatele pugeda?

 Ja miks Sa siis ei rääkinud Süürias toimuvasse sekkumise vajalikkusest, kui USA rahastatud terroristid kasutasid keemiarelva – korduvalt ja ÜRO poolt tõendatult:

http://www.washingtontimes.com/news/2013/may/6/syrian-rebels-used-sarin-nerve-gas-not-assads-regi/

 Kas Sa ei mõista, et sellised topeltstandardid on juba liiga paljudele inimestele liiga ilmselt läbinähtavad ja et asudes sõja õhutajate poolele kannad ka Sina selle eest moraalset vastutust? Süüria rahva veri saab sõja toetamise korral olema ka Sinu kätel...

 Siiralt, kuid väga murelikult,

 Varro

 PS! Juhin Su tähelepanu ka Süüria teemaliste uudiste voole portaalis De Civitate ja kordan, et üha enamad inimesed näevad globalistide plaane läbi. Väga paljud inimesed mõistavad, et Süürias ei ole mingit kodusõda, vaid globalistlike jõudude rahastatud, treenitud ja relvastatud islamiäärmuslike terroristlike grupeeringute kaudu läbiviidav riigipöörde katse. Enam ei ole nii lihtne inimesi lollitada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar