reede, 27. november 2015

Kuidas vähendada valuuta väljavoolu?

Putin kutsub välja peaministri ja nõuab aru, kuidas on Venemaa valuutavarudega.

"Kehvasti, Vladimir Vladimirovits, sulavad nagu kevadine lumi. Peaks kuidagi kulutusi piirama, rahvas veab valuuta välismaale igasugu kuurortidesse... "

"Eks paneme siis reisid kuurortidesse kinni. Mis me ettekäändeks toome? "

"Kõige rohkem reisivad meie omad Egiptusesse ja Türki. Tuleb miskitpidi nendega tülli minna. Kui seal juhtuks mingi plahvatus või meie omadele liiga tehtaks, saaks öelda, et turvalisisuse huvides sinna enam ei reisi. "

"Hüva, seda annab ju korraldada. Võtku küünlad kaasa ja puhaku Krimmis. Mis veel, kust saab veel kokku hoida ? "

"Rahvas õgib igasugu välismaa toitu, puuvilju ja Türgi tomateid, hirmus valuuta läheb sinna. See rumal harjumus tuleks ära lõpetada, terve Nõukogude perioodi saime ilma tomatita hakkama ja nüüd järsku ei saa. "

" Õige mõte, Dima! Ma ise söön ainult musta leiba ja rüüpan kalja peale. Naisuke kasvatab suvilas veel kurki, soolab talveks sisse, nii head, et lakud kasvõi sõrmed pärast puhtaks. Siin ongi just üks, tahad kah proovida? Samuti vobla on hea õlle kõrvale võtta, ma ise püüan kala ja kuivatan suvilas. Mingit Türgi plastmasstomatit ei võta ma suu sissegi. Me peame rahva tervise eest hoolitsema. Tehke see asi ära, las toituvad tervislikult "

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar