neljapäev, 19. november 2015

Islamiriik

Islamiriik tahab luua tähttähelt Koraani järgides (sharia reeglid ja karistused, orjapidamine, pidev agressioon mitteuslike vastu, kristlaste maksustamine jne jne) kommunistlikku ühiskonda (kõigile tasuta eluase, toit ja rõivad).

Selle viimase osas võib öelda, et läänes pakutava sotsiaalabi peal elamine on moslemite jaoks väga õige ja igatpidi vastavuses usuga. Kristlased on maksustatud ja õiglased elatavad õiglast elu. Sellest ka pretensioonid pakutava abi - toidu, elamise jms kvaliteedi kohta, millest meie (põhiideoloogias protestantidena) aru ei saa. Protestantism nõuab inimeselt iseseisvat toimetulekut ja teiste abi tuleb siin käsitleda kui enda mittevastavust protestantistliku ideaaliga ning teistepoolset heatahtlikkust, kingitust, mille eest tuleb tänulik olla. Moslemite jaoks on lääneliku sotsiaalabi saamine aga Allahi poolt seatud reeglite täitmine ja häda uskumatutele kui nad neid reegleid parimal viisil ei täida!

Koraan on moslemi jaoks Allahi Sõna ja seda tuleb täht-tähelt järgida, kui keegi seda ei tee, siis on ta uskureetja, kelle karistuseks on surm.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar