laupäev, 10. august 2013

Jalgpalliplatsi õnnistamine

Neljapäeval käisin Rõuges. Rõuge jäähalli kunstmuruväljakuga jalgpalliväljakut õnnistamas. Päev oli tõeliselt suvine. Auto termomeeter näitas 32 kraadi sooja. Jõudsin kohale 15 minutit varem ja kohe teatati, et EJL president Aivar Pohlak jääb 15. minutit hiljaks. Aga kellaajaks kohale tulnud flöödimängijad tulid platsile ja alustasid oma mänguga.
Tuul oli nii tugev, et kohalikud jalgpallipoisid pidid noodipulte hoidma.

Vaatasin, et kogu tseremoonia algabki pihta ja panin talaari selga. Korraldajad arvasid, et kuna president jääb hiljaks, siis lasevad poistel pool tundi mängida ja siis alustame. Läksin korraldajate juurde ja sai teada, et Pohlak jääb poolt tundi hiljaks. Mina ütlesin, et siis me tema tulekut küll ei oota ja alustame asjaga pihta. Volikogu esimees võttis sõna, siis mina õnnistasin väljaku. Poisid alustasid mängu Võru meeskonnaga ja lõpuks jõudis Pohlak ka kohale. Pohlak ütles, et see olevat esimene selline väljak maa-asulas.

Nüüd jäi tal oma kõne öelda ja pall väravasse lüüa. Poisid jätkasid mängu ja meie asusime kringli ja tordi söömise juurde. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar