neljapäev, 22. november 2018

Jürimaa16

Hommikul ärkasin 2.35. Läksin kohe dušši alla aga vesi oli külm, ei läinudki soojaks. Pesin kiiresti end ära ja asjad kokku. Äratus oli tellitud kell 2.45. takso oli ukse ees juba kell 3.00. Kohale oli tellitud kella 3.15. Meil tuli olla lennujaamas juba kell 3.25. Saime piletid kätte, kotid ära anda, ülejäänud raha ära vahetada ja läksime ootesaali lennukit ootama. Nüüd kui turvakardinatest läbi läksin, siis kohe võeti kott otsiti läbi ja võidukas turvamees tõstis mu tömbiotsalised käärid üles ja näitas, et see läheb prügikasti. Hommikul kui pesemas käisin olin unise peaga pannud väikese koti, kus oli hambapasta, väiksed käärid jne fotokakotti.
Jäime lennukit ootama ja natuke kirusin ennast, et oleksime võinud tagasilennu piletid võtta varasemale lennule. Siis oleks Konstantinopoli lennujaamas jäänud jätkulennule aega kaks tundi ja kakskümmend minutit. Nüüd jäi meil poolteist tundi. Konstantinopolisse jõudsime õigel ajal ja lennuk läks kohe lennujaama äärde. Kuid meie õnnetuseks ta maandus vanas lennujaamas, mis on uuega kokku ehitatud. Nüüd tuli meil uuesti pass ja pilet ette näidata ja turvaväravast läbi minna. Tohutu rahvarännak hakkas peale. Enne turvaväravat oli päris pikk järjekord. Üldse oli avatud kolm väravat. Meie ees olid soomlased kes olid teel Helsinki lennukile. See väljus meie lennuki kõrvalt kümme minutit hiljem. Kui lõpuks turvaväravast läbi saime, siis otsisin lennuplaanist üles selle mitmendasse väravasse meil tuli minna. Meie värav oli 223. Sinna andis sammuda. Mingi aeg läksime käänakust mööda ja nägime, et pidime ära keerama paremale. Me jõudsime viisteist minutit enne lennukile pääsemist kohale.

Paar pilti ka Konstantinopoli lennujaamast

 Saime veidi hinge tõmmata ja läksime varsti lennukisse, mis sõitis üle Ukraina, Valgevene, Leedu. Sinna sõites olime lennanud üle Leedu, Poola, Ukraina, Rumeenia, Bulgaaria. Kuna me lendasime Turkish Airlinega, siis seal oli kõik hinna see, toit ja jook mis lennukis võeti. Ja kui veel mõni sõna nendest pisikestest tömbi otsaga kääridest, mis läksid prügikasti, siis lennukis anti metallist lusikas, tõmbiotsaline nuga ja kahvel. See kahvel on palju tõsisem relv kui minu pisikesed käärid olid. Kui videoteni jõuan, siis ehk veel saab siia midagi riputatud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar