kolmapäev, 3. juuni 2015

Multikultide austajatele

FB-s käivad ägedad multikultid meid kristlasi pommitamas omade argumentidega, ametivennad Ivo ja Arne vastavad:
Miks on negatiivne meelestatus viga, olles reaktsioon negatiivsele nähtusele? Pole ju tegemist sõjapõgenikega, teatud hädasolijatega, kel vaja ulualust jne. Põgenikud on enamasti noored mehed, kes on maksnud (!) kopsaka summa meresõidu eest. Kogu lugu pole puhas. Miks sellele ei tohi reageerida negatiivselt? Ei ole ju õige reageerida iga hinna eest ainult positiivselt - isegi seal, kus näeme, et tehakse palju halba.
-------------------
 Poitiers, Viin, Eger, Lepanto olid kõik võitlused võõrale maale tunginud saratseenide või osmanite vastu. Ja ma ei olegi kusagil öelnud, et peaks minema kuhugile võõrsile vägivaldselt oma usku kuulutama. Kui vaadata teisest küljest, siis olid ju ristisõjadki alustatud seetõttu, et araablasi välja vahetanud seldzhukid ei võimaldanud enam palverändureil omasid pühapaiku külastada. Valgustusajastust kuni uusmarksistideni on ristisõdades nähtud ennekõike ülekohtust vallutussõda, unustades tõsiasja, et need valdused anastati islami poolt kristliku Bütsantsi käest. Gandhilik passiivne vastupanu on võimalik vaid juhul, kui sinu selja taga on sajad miljonid ja sinu usku ega tsivilisatsiooni ei ähvarda väljasuremisoht. Ja kui sinu vastas on teatud reeglitest kinni pidavad gentlemanid, nagu britid Indias. Euroopa versus islam sellest midagi välja ei tule. Tõesti, Jumalariik ei vaja kaitset. Küll aga selle riigi maapealne juuresolu näiteks meie rahva juures. Teatud asjad n Jumal jätnud ka meie otsustada ja teha ja Tema ei saada mitte inglite leegioni meie tuba koristama.
---------------------
Üldiselt ma ei näe kusagil vaenu nende inimeste vastu, kes on põgenikud, ehkki osalt omakasu pärast. Eks me kõik ole omakasu taotlustega hädas, kipume kasumit tahtma, egoistid olema. Aga kogu lugu läheb valedele alustele, et hakatakse rääkima ainult halastusest jms seal, kus asjad on palju negatiivsemad. Loomulikult tuleb inimestele halastada, kuid halastus ei seisne sissesmuugeldatud masside vastuvõtmises, nägemata kaugemaid probleeme.
Teisalt ju on juba tulnudki meile mitmesuguseid lõunamaiseid immigrante. Meie rahvaarv ju väheneb, järelikult mujalt tuleb juurde.
------------------
Alati ei peagi lausvale olema. Tõde võib lasta järjekordselt "sedapidi paista". Pooltõed on valedest hullemad. Pisut Reichi ajalugu tundes võin kinnitada, et seal oli oma aja kohta näiteks ääretult progressiivne laste- ja loomakaitse seadus, toekad sotsiaalsed garantiid ja muudki ilusat...See ei tee veel rezhiimi tervikuna positiivseks. Käsperit ei hakka siinkohas isegi rida-realt ümber lükkama, see üllitis on sedavõrd tendentslik, et ei taha ahjuski põleda, ajab sinist suitsu. Kui aga keegi väga nõuab, võtame siis rida-realt ette...Ainult et see on tühi ajaraisk, multikultid vaimu poolest ei tahagi tõde teada, topivad kõrvad kinni ja laovad oponentidele igasuguseid foobiaid selga. Multikultid raha ja karjääri lootuses ei paranda samuti seepeale meelt, sest see "rahha wäggi" üks äraütlemata võimas asi on. Sealmaalt on oma hingenatukese vanatöllamile mahamüümiseni vaid ainult jupikene teed.
----------------
III Reichis olid inimesed ausad, targad ja natsionaalsotsialistid. Aga mitte kunagi polnud keegi kõike kolme korraga. Kui keegi oli aus ja tark, siis polnud ta natsionaalsotsialist. Kui keegi oli aus ja natsionaalsotsialist, siis polnud ta eriti tark. Ja kui keegi oli tark ja natsionaalsotsialist, siis oli probleeme aususega. Millest peaks Hille meelt parandama?1. Johannese 1- 8 Kui me ütleme: „Meil ei ole pattu”, siis me petame iseendid ja tõde ei ole meis. Nii et põhjust leiab ikka. Nagu meie eluase ei saa kunagi päris valmis ega korda, nii ka meie hingeelu vajab pidevat pisiremonti. Kui multikultid oma tahtmise läbi viivad, siis peaks Hille mõtlema selle peale, et koos selle rahvamassiga toovad nad sisse ka minu lapselapse vägistaja, Tallinn-Tartu rongi pommipanija, minu auto põlemapistja ja veel mitmeid kenasid inimesi. Ennekõike aga meie unikaalse kultuuriruumi hävitajad. Nomaadide hord ei rikasta meid küll paraku millegagi. Pole ühtegi kultuuri rikastanud, ei toonud mongolite ja muude stepirahvaste invasioon õnne ei Keska-Aasia unikaalsetele riikidele, ei Kaspia äärsetele rahvastele. Kiievi-Venest rääkimata. Kaukaasia kõrgkultuurid paisati isolatsiooni ja sajnditepikkusesse kaitseseisundisse. Aga mida ma seletan, ajalugu ja argumendid pole kunagi aidanud emotsioonide ja santa simplicitase vastu. Küll aga tasuks üht ilusat vennasrahva vanasõna hoiatusena võtta: "поздно пить "Боржоми" когда почки отказали!"
-----------------
Oh jeerum, jeerum...kuidas meile kristlus toodi või mis siis õieti Jüriööl toimus...selle mõistmine vajab rohkemat, kui ärkamisaja rahvusromantikute pealiskaudne lugemine kooliajal. Või nõukaaegne ajalookäsitlus. Kuidas tekkisd ja kujunesid Eesti linnad? Kellest siis õieti ordu või piiskopi lippkonnad koosnesid? Kuskohalt võttis Plettenberg omale kokku väe, millega pooleks sajandiks pihkvalastel ja moskoviitidel sõjaisu ära võttis? Kuipalju ordurüütleid ja saksa soost sõjaselle meie maal ringles? Kas eestlased, sakslased, rootslased ja teised Läänest tulnud olid ikka nii antagonistlikud? Meie kultuuriruum on arenenud unikaalseks, kulla inimene. Siin on ühe tänavajupi peal maa-alune jõgi, Jaani seegi kirik, stalinistlik torniga maja, eesti arhitektide tööd mitmest sajandist, paar agulivurhvi puumaja veel pealegi. Ja ei igatse siia mosheed ega islamifanaatikuid oma suruõhuhaamrite ja relakatega muistiseid hävitama. Vasaratega terroristid KUMUs prohveti tahet täitmas...
-----------------
Mallekene, kullapai, aita meenutada, kunagi kole ammu oli ETVs üks telelavastus sinisilmsest maailmaparandajast, kes oma elamisse võttis kalmistul hauakambris pesitseva räpase asotsiaali. Asotsiaal aga ei kasvanud ümber, vaid lõi enda ümber uues kodus oma harjumuspärase miljöö ja lõpuks pidi vaene heategija kolima sinna hauakambrisse elama. Või surema. Et ait Lyvo de castro: ,Maga magamas', id est: Iacebis hic in eternum...
----------------
Nojah, kui tahaks nüüd Fukuyama paati üle hüpata, võiks ju ka öelda , et ajalugu on jah lõppenud. Mina jälle rohkem Huntingtoni koolkonna mees. Pariis, Malmö, Berliin ja Charlie Hebdo veresaun on näidanud, kui tõhus see "eelkontroll" on olnud. Meie kultuuriruum on sama väikene ja haavatav, nagu meie loodus. Ei ole meil India või Hiina sadu miljoneid, kuhu ühe miljoni lisandumine ei mõjuks kohe mitte kuidagi. Kes teab, see teab, kuidas mongolite valitsemine Hiinas otsa sai. Mida ma siin ikka ajalootundi pean, ega ma Palamets ole....Kurb on nagu sellest veidi, et siin maal ei maksa enam sinu teadmised ja kooliharidus, sest meediaruumi sulle ei anta ja kultuurmarksistide pröökamine käib üle kõige. Mul on õigus, sest mulle meeldib ja nii peab.... Mina igastahes olen väsinud sellises maailmas elamast. Imetlegem, ilmarahvas, kellel veel arunatukest on - see on hedonismi ja vaskpoolsuse imeline värdvorm, kes meil varsti sama harilik, kui sosnovski putked.
-----------------
Ja-ja... seh New Age, elik sis Vastse Ajastaja Öppettos olep seh Õddango-Mah Buddhismuse üts Keige Kihvtisem uppin...
Ja seh Konphormismuse-Tont! Ninck Gnostizismus, mis Innemese Lomast ilmatarga tehp ja tedda kõrgicks seap, kut seh Josep, kiä Esä kädest Kirjo Yllikuue saie ninck omma enese Welledest ennast Parrembacks Piddama nakse. Eks pannut Jehowa Jummal edimese Innemise Adami Paradisi-Rohho Aida Yllesharima, ep mitte teps Mollotama egga seh Philosophie elik Ilma-Targotust taggant kihhotama. ....ja vaata , Aare, niikaua , kui sinu tedmised ajaloost jäävad sinu põhikooli tasemele, siis pole meil ka muust eriti vaielda. Ka mina pole eile siia ilma sündinud. Kuidas sinu teadmised omaaegsest levimuusikast on? Lieder unter Bomben? Siis tuli ka mõningaid asju läbi lillede öelda.... Ich bin nicht das liebliche Gretchen,
Und auch keine Karmanatur,
Aber ich könnte es sein.
Ich bin nicht vom Himmel gefallen
Und auch keine Höllenfigur.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar