neljapäev, 31. jaanuar 2013

29.1-30.1

Teisipäeval oli ühe naise matus Misso kirikust. Lähedasi sugulasi ei olnud. Matsid siis need kes said pärandiks maja. Oli Misso tulnud ja siin teist korda pärast esimese abikaasa surma abiellunud. Aga uue mehega sai ka kolm-neli aastat elada ja seegi suri. Matuselised rääkisid temast kui väga toredast inimesest, kellega ei olnud võimalik tülli minna. Peielaud oli koolimajas. Laulsime Araga ja paari matuselisega neli laulu peielauas.
Kolmapäeval helistasin Raulile ja küsisin, kas saan oma autot veidi remontida. Raul kutsus peale lõunat kohale. Pärast remonti sõitsin haiglasse ja pidasin seal teenistuse seitsmendal korrusel. Sealne vanemõde Hille ikka alati helistab meile ja küsib, kas oleme tulejad. Eelmisel kolmapäeval olin Roostal ja lubasin tulla sel kolmapäeval. Hille helistas veel lõuna ajal üle. Rahvast oli seekord väga kenasti. Teenistus oli nagu ikka armulauaga. Laine Roht (Kaika Laine) oli ka teenistusel. Ma nägin teda esimest korda silmas-silma. Ajasime temaga pärast teenistust veel juttu. Laine ravis päris hästi maarohtudega nahahaigusi, mis tavalisele ravile ei allunud ja teisi tõbesid ka mida oskas. Ütles, et on 85 aastat vana ja väga tänas, et me haiglas vanuritele sellist teenistust käime pidamas. Laine on Urvaste koguduse liige ja paarkümmend aastat tagasi oli ta koguduse nõukogu liige. Kui Roostal käisime, siis Üllar ka mainis, et Laine on haiglas ja peaks teda külastama.
Haiglast tulles sõitsin vallamajja ja viisin aruande ära. Raamatupidaja oli just volikogu koosolekul, andsin kantseleisse paberid sisse.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar