teisipäev, 14. veebruar 2017

VIDEO: Laupäeva õhtul ründas Austraalias 70 aafriklastest migranti perefestivali.

Laupäeva õhtul pidutsesid Austraalias Melbourne ligidal Caroline Springs'i elanikud perefestivalil, kui ootamatult ilutulestiku ajal ründas neid suur kamp (telediktori sõnul 70) aafriklastest migranti, kirjutas Friatider.

"Kui ilutulestik algas, siis toimus nagu pullide tormijooks," rääkis üks ema. Aafriklased peksid lapsi ja vanemaid, lüües neid pikali maha ning varastastades nende telefone. 16.a. Jack McLaughlin oli üks, kes löödi pikali, tema peal hüpati ja neegrid varastasid ta telefoni. Jack kaotas teadvuse, ta viidi kallaletungi järel haiglasse.

Ka 16.a. Tom'i löödi vastu pead. Üks aafriklane ründas teda ja varastas telefoni.

17.a. Shannonit peksti samuti vastu pead- ta viidi haiglasse, kus tehti lõuale kuus õmblust. Ta rääkis, et oli sõpradega festivalil, kui äkki lamas maas, teda peksti seljatagant vastu pead.
Politsei ja turvameeste teatel oli märatsevate aafriklaste rünnak neile ootamatu. Neid kritseeritakse nüüd avalikkuse poolt, et nad ei sekkunud kiiremini ja ei peatanud kurjategijaid. Sudaanlastest migrantide arv Melbourne's kasvab väga kiiresti. Rahvastikuregistri järgi oli 1991. aastal Victoria osariigis, kus Melbourne asub, 184 sudaanlast. 2001. aastaks oli nende arv ligikaudu 1000 ja kümme aastat hiljem oli neid juba üle 6000.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar