esmaspäev, 25. veebruar 2019

AJALOOSOLKIJAD SAID SUURE KAOTUSE

Kasutaja Liis Ra foto.
 Smithsoniani instituut tunnistas lõpuks tuhandete hiiglaslike luukerede hävitamist!
Instituut tunnistas, et oli hävitanud tuhandeid hiiglaslikke skelette alates 1900. aastate algusest.
USA ülemkohus nõudis, et Smithsoniani instituut avalikustaks 1900-ndate aastate algusest pärinevad salastatud dokumendid, mis tõendasid, et organisatsioon osales olulises ajaloolises tõendusmaterjali varjamises, sest tehti kindlaks, et üle kogu Ameerika on leitud kümneid tuhandeid hiiglaslikke inimskelette ja neid on hävitatud kõrgete ametnike nõudmisel, et kaitsta tänaseni kehtivat inimarengu kronoloogiat.
Ameerika Alternatiivse Arheoloogia Instituudi (AIAA) kahtlused, et Smithsonian Instituut hävitas tuhandeid hiiglaslikke inimskelette, võttis organisatsioon vastu vaenulikult, andes AIAA kohtusse laimu ja püüde eest kahjustada 168-aastase asutuse mainet.
AIAA esindaja James Churwardi sõnul ilmnesid kohtuprotsessi ajal uued detailid, kui mitmed Smithsoniani instituudi insaiderid tunnistasid dokumentide olemasolu, mis väidetavalt tõestavad kümnete tuhandete inimeste skelettide hävitamist, kelle pikkused olid 6 kuni 12 jalga (1,8 - 3,65 meetrit), kelle olemasolu traditsiooniline arheoloogia erinevatel põhjustel tunnistada ei taha.
Pöördepunktiks sai 1,3 meetri pikkuse Inimese reieluu demonstreerimine, tõendamaks hiiglaslike inimluude olemasolu. Need tõendid lõid instituudi advokaatide kaitsesse augu. Selle reieluu oli varastanud 1930. aastate keskel üks kõrge astme kuraator, kes oli seda kogu oma elu peitnud ja kirjutas enne oma surma kirjaliku tunnistuse Smithsoniani asutuse varjamiste kohta.
„See on kohutav, mida tehakse inimestega!” kirjutab ta oma kirjas. "Me peidame tõe inimkonna esivanemate kohta - planeedil Maa elanud hiiglaste kohta, keda on mainitud isegi piiblis, samuti teistes vanades tekstides.
USA Ülemkohus otsustas avaldada kogu instituudi salajase teabe, mis puudutab „Euroopa-eelse kultuuri kohta tõendite hävitamist”, samuti ka muu informatsiooni, mis on seotud tavapärasest suuremate inimskelettidega."
„Nende dokumentide avaldamine aitab arheoloogidel ja ajaloolastel üle vaadata kaasaegsed inimarengu teooriad ja mõista meil paremini Ameerika ja ülejäänud maailma Euroopa-eelset kultuuri,” ütles AIAA direktor Hans Guttenberg.
XIX sajandi ajaloolistes kroonikates on tihti teateid ebatavaliselt pika kasvuga inimeste skelettidest erinevates maailma osades.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar