neljapäev, 20. veebruar 2014

Täna Võrus

Käisin täna maavanema vastuvõtul. Seekord oli seal enne vastuvõttu mingi kaasaegne teatritükk. Viisin pärast Valduri koos prouaga koju ja Valdur ütles: No ja mis ta nüüd oll midä meid panti kaema. Ma ülesin, et no soo om kaasaignõ kunst. Valdur: No taa om nigu "Kuninga rõiva", kiäki ei saa arvu inne ku poiskõnõ ütles, et kuningas om alastõ. Ega noo sooaigsõ kunstniku ja teatritegija esi kah ei saa arvu, midä nää tegevä.
Olen temaga päri, eks ta oli üks sürr. Aga muidu oli päris palju häid tuttavaid ja sai Enn Tuppile tehtud üks ettepanek, kui temaga Piibli teemadel rääkisime, et mingu kevadel Pühale Maale. Aigar Pindmaa ütles, et Juune on talle mitu korda pakkunud. Enn lubas Juune käest uurida, millal nad kevadel lähevad. Ivari Padar oli ka kohal. Ma tegin ettepaneku, et ta võiks meid Brüsselisse kutsuda ja vastu võtta, lubas kaaluda. Väga palju oli täna juttu Ukrainast ja võimalikest tulevikuvisioonidest.
Maavanem oli väga rõõmus piirilepingu sõlmimise pärast. Ei saa aru, kas ta tõesti on nii sinisilmne? Nägin täna ETV2-st dramaatilist filmi Ukraina: demokraatiast kaosesse (Ukraine From Democracy to Chaos, Prantsusmaa, 2012)
Piirilepingu kohta oli täna ka ETV-s hea saade http://www.postimees.ee/2704474/minister-seeder-piirileping-vahendab-eesti-julgeolekut

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar