teisipäev, 29. september 2015

Saksamaa pagulaskeskustes on sagenenud moslemite rünnakud kristlaste vastu

Kuna Saksamaa pagulaskeskustes on sagenenud rünnakud kristlaste vastu, leiab kõrge politseiametnik Jörg Radek, et saabujaid tuleks usulise kuuluvuse alusel majutada eraldi. Viimastel päevadel on aset leidnud mitu massikaklust erinevatest riikidest pärit immigrantide vahel. Kes viis korda päevas Meka suunas ei palveta, saab peksa.
Politsei teatel leidis möödunud pühapäeval Põhja-Saksamaal Kassel-Caldeni pagulaskeskuses immigrantide vahel aset kaks kokkupõrget, milles sai vigastada kokku 14 inimest. Esimeses kakluses osales mõlemal poolel 60 inimest, teises aga 300 inimest 70 vastu.
Paar päeva varem toimus massikaklus Leipzigi varjupaigakeskuses, millest võttis osa kuni 200 Süüriast ja Afganistanist pärit põgenikku.
„Politseis ollakse jõudnud absoluutse murdumispunktini,“ nentis Jörg Radek. „Meie ametnikke kutsutakse üha rohkem põgenikekodudesse vastasseise lahutama. Kui keskuses, kus on tegelikult ainult 750 kohta, on 4000 inimest, võib sunnitud
olukorras vägivallani viia isegi selline väike asi nagu koridor, kust pääseb tualetti.“
Ka mitmed Saksa parlamendisaadikud on viimasel ajal hakanud kõnelema vajadusest kaitsta põgenike vastuvõtukeskustes usulisi vähemusrühmi nagu kristlased ja jeziidid.
Berliini Kolmainu luterliku koguduse pastor Gottfried Martens (SELK) on kirjutanud lugematuid kirju majutuskohtade juhatajatele, paludes hoida kristlased ja moslemid üksteisest lahus.
„Tõsiusklikud moslemid lähtuvad sellest, et seal, kus on nemad, valitseb automaatselt ka šariaat ja nende seadused,“ selgitas Martens.
Kristlastel ei lubata ühisköökides oma toite valmistada. Kes viis korda päevas Meka suunas ei palveta, saab peksa. Eriti karmilt käitutakse islamist ristiusku pöördunud kristlastega, kes kardavad oma elu pärast ja pelgavad, et peavad kristlastena ka Saksamaal põranda all elama. http://uueduudised.ee/moslemitest-migrandid-ahistavad-kristlastest-pagulasi/
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/11896855/Christian-and-Muslim-refugees-should-be-housed-separately-says-German-police-chief.html

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar