neljapäev, 29. detsember 2022

Pilt 722

Putini pressisekretär Dmitri Peskov on sellel ametikohal töötanud alates 2000. aastast. See tähendab, et ta on varjanud sündmusi, nagu Litvinenko, Skripalide ja Navalnõi mürgitamine, aga ka 2. Tšetšeenia sõda. ja Vene-Ukraina sõda.Peskov on eelkõige tuntud ühe uskumatu võime poolest – alati, kui ta midagi ütleb, juhtub täpselt vastupidine. 15. veebruaril 2022 teatas Peskov, et väited Venemaa tungimise kohta Ukrainasse on tühjad ja alusetud, ning nimetas seda "lääne hüsteeriaks". Ta teatas ka, et "Venemaa pole kunagi rünnanud ühtegi teist riiki" ja et Venemaa on "viimane riik Euroopas, mis mõtleb sõja alustamisele". Ta järeldas, et "me elame võltsingute ja valede päevil". See on ainus tõde, mis sel päeval tema suust välja tuli. 13. septembril 2022 ütles Peskov, et Venemaal ei ole plaanis Venemaal mobilisatsiooni välja kuulutada. Seejärel kuulutas Putin selle mobilisatsiooni välja 21. septembril 2022. Peskov on ka eitanud genotsiidiga seotud julmusi Buchas ja Iziumis. Kuna Peskov on lääneliku elustiili vastane, näib, et Peskovi perekond armastab selle mõningaid aspekte. Tema kolmas naine ja endine võistlusjäätantsija Tatjana Navka puhkas just eelmisel suvel Kreekas. EL kehtestas talle koos abikaasaga sanktsioonid 3. juunil 2022, kuid ilmselt ei takistanud see tal mõnes NATO riigis mõnusalt aega veetmast. Sel ajal, kui Tatjana Kreekas taldrikuis lõhkus, Venemaa pommitas sel ajal Harkivis tsiviilelanikke, tappes 12 ja vigastades 20 inimest, sealhulgas lapsi. Peskovid on head sõbrad ka Timur Ivanovi perega. 2021. aastal pildistati Peskovit Svetlana Zahharova sünnipäevapeol 85 000 USA dollari suuruse Richard Mille käekellaga. Dmitri hea sõber Timur püüdis kella ära peita, et lihtrahvas kadedust ei tunneks.
Peskov armastab Mille'i kellasid, kuna ta kandis 2015. aastal oma pulmas teist kella. See konkreetne mudel maksis 670 000 USD. See on rohkem, kui Peskov terve aasta sissetulekuna deklareeris! Kui teile meeldivad peofotod, leiate siit rohkemat:
Nagu enamik Venemaa juhtkonda, tegeleb Peskov oma varandusega naise nimel tegutsevate rindeorganisatsioonide kaudu. Tema naisel on ka üle 10 miljoni USA dollari väärtuses kinnisvara ning ta juhib kahte Kremliga äri ajavat ettevõtet.
Peskovi tütar Elizaveta Peskova elab Pariisis ja töötab paremäärmusliku Prantsuse poliitiku Aymeric Chauprade'i assistendina. Tema poeg Deni elab samuti Prantsusmaal. Peskovile on sanktsioonid kehtestanud EL, USA, Austraalia ja Ühendkuningriik.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar